Vergaderlocatie Groningen

Bent u op zoek naar een professionele, verrassende vergaderlocatie in de regio Groningen? Wees samen met uw gezelschap welkom bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk. Ons moderne hotel beschikt over maar liefst 11 multifunctionele zalen met ruimte voor gezelschappen van 13 tot 250 personen, waarbij wij u verzekeren dat uw bijeenkomst tot in de puntjes verzorgd zal worden.

Vergaderlocatie nabij Groningen met overnachten

Bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk staan moderne faciliteiten hoog in het vaandel. Onze vergaderzalen zijn dan ook uitgerust met de nieuwste audiovisuele middelen, zodat uw presentatie, training, congres of vergadering vlekkeloos verloopt. Bovendien bieden wij u met onze 125 hotelkamers de mogelijkheid om te overnachten in ons comfortabele hotel, zodat u uitgerust aan de volgende dag kunt beginnen. Deze unieke vergaderlocatie in Groningen staat garant voor een aangenaam verblijf, waarbij wij u volledig ontzorgen en er alles aan doen om uw congres, vergadering, evenement, training of presentatie zo aangenaam mogelijk te maken.

Goed bereikbare vergaderlocatie Groningen

Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is gelegen aan de A7, waardoor deze vergaderlocatie nabij Groningen uitstekend bereikbaar is met de auto. Bovendien bieden wij gratis parkeergelegenheid op ons privéterrein aan onze gasten. Voor wie liever met het openbaar vervoer reist, is ons hotel ook goed bereikbaar. Vanaf het nabijgelegen P+R Hoogkerk rijden er bussen richting het centrum van Groningen, waardoor ons hotel een perfecte uitvalsbasis vormt voor uw zakelijke bijeenkomst.

Vergaderlocatie op unieke locatie, naast natuurgebied!

Zoekt u een vergaderlocatie in Groningen met een unieke locatie? Ons hotel is gelegen naast een prachtig natuurgebied. Dit biedt u de mogelijkheid om even de benen te strekken tijdens de pauze en te genieten van de rust en stilte. Het is de perfecte manier om even te ontspannen en nieuwe energie op te doen voor de rest van de dag.

Zakelijke bijeenkomst nabij Groningen

Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk biedt u alles wat u nodig heeft voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst. Moderne faciliteiten, comfortabele kamers, gratis parkeren op ons privéterrein en een prachtige omgeving om te ontspannen. Wij staan garant voor een geslaagde bijeenkomst en zorgen ervoor dat u niets tekortkomt.

Meer info vergaderen nabij Groningen

Wilt u meer weten over de vergadermogelijkheden die Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk u biedt? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze brochure voor meer informatie. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in ons hotel en u te laten ervaren wat echte gastvrijheid betekent.

T: (+31) (0)50 820 05 12
E: sales@hoogkerk.valk.com