Pinksteren

PINKSTERONTBIJT BIJ VAN DER VALK HOTEL GRONINGEN – HOOGKERK

Geniet op 1e of 2e Pinksterdag samen met het gezin of gezellig met z’n tweeën van een heerlijk Pinksterontbijt bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk en vier uw vrije Pinksterweekend! Tijdens het Pinksterontbijt kunt u zelf uw ontbijt samenstellen vanaf het buffet. Daarbij heeft u onder andere keuze uit:

  • Vers afgebakken broodjes
  • Diverse soorten zoet- en hartig beleg
  • Muesli, cruesli en cornflakes
  • Zuivelproducten
  • Vruchtensappen
  • Verschillende soorten koffie en thee
  • Warme gerechten

Ons Pinksterontbijt wordt vanaf 07.00 uur geserveerd, ideaal voor vroege vogels dus! Ook houdt u hierdoor genoeg tijd over voor een fijne Pinksterwandeling door de omgeving. Zin om op de fiets te stappen? Huur dan een fiets met 7-versnellingen of een E-bike bij onze receptie en trek erop uit met een fietsroute. Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk is precies gelegen op de rand tussen stad en land. De perfecte uitvalbasis voor een fietstocht door natuurgebied De Onlanden of een stadswandeling waarna u de Martinitoren bezoekt.

Reserveer een tafel voor het Pinksterontbijt

TARIEVEN

Volwassenen: €  per persoon                    
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € per kind
Kinderen 0 t/m 3 jaar: Gratis

IETS LATER GENIETEN VAN EEN UITGEBREID BUFFET?

Ook dat kan! Speciaal voor de uitslapers onder ons is het ook mogelijk om rond het middaguur te genieten van diverse soorten gerechten tijdens onze Pinksterbrunch. Bij de Pinksterbrunch ontvangen wij u en uw gasten met een feestelijk welkomstdrankje. Uiteraard mag een uitgebreid dessertbuffet ook niet ontbreken.

Reserveer een tafel voor de Pinksterbrunch

DINEREN TIJDENS PINKSTEREN

Heeft u al plannen voor de ochtend of middag en wilt u ’s avonds genieten van een smaakvol diner? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Onze keuken is dagelijks tot 21.30 uur geopend voor een culinair à la carte diner. Op onze menukaart treft u diverse soorten gerechten aan. Zo kunt u kiezen uit vis-, vlees-, vegetarische- en veganistische gerechten. Heeft u een allergie of dieetwens? Geef dit dan gerust door bij het maken van uw reservering. Wij houden hier uiteraard graag rekening mee.

Bekijk onze menukaart