Vroege Toekan Weken bij Hotel Groningen - Hoogkerk

Bij Van der Valk kunt u vier maal per jaar profiteren van de Vroege Toekan Weken. Tijdens deze twee weken boekt u tegen extra veel voordeel bij Van der Valk hotel Groningen - Hoogkerk. Ook kunt u in de ochtend na uw overnachting genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Wees er snel bij, want er is een beperkte beschikbaarheid. OP=OP!

Bekijk de Vroege Toekan Deal

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de Vroege Toekan Weken en andere aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de Valk Verrast nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief Valk Verrast

Hotel Groningen - Hoogkerk

Hotel Groningen - Hoogkerk heeft een perfecte ligging, op slechts 5 minuten afstand van de stad Groningen. Overnacht in luxe kamers en geniet in de ochtend van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Het hotel beschikt over een restaurant, waar dagelijks uw ontbijt, lunch en diner verzorgd wordt. Daarnaast kunt gezellig borrelen in de sfeervolle bar/brasserie. De fitnessruimte is voor hotelgasten gratis toegankelijk. Op nog geen steenworp afstand van het hotel bevindt zich het mooie natuurgebied De Onlanden. Geniet van een mooie wandel- en fietsroute.