Vroege Toekan Weken bij Hotel Groningen - Hoogkerk

Momenteel zijn er geen Vroege Toekan Weken bij Van der Valk. Vier keer per jaar geven de deelnemende Van der Valk hotels extra voordeel op overnachtingen. Houd de Vroege Toekan pagina goed in de gaten!

Vroege Toekan

Naast de Vroege Toekan Weken heeft Van der Valk een groot aanbod aan aanbiedingen en arrangementen. Geniet bijvoorbeeld van een 3=2 actie, waarbij u geniet van 3 overnachtingen, terwijl u er maar voor 2 betaald. 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de Vroege Toekan Weken en andere aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de Valk Verrast nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief Valk Verrast

Hotel Groningen - Hoogkerk

Hotel Groningen - Hoogkerk heeft een perfecte ligging, op slechts 5 minuten afstand van de stad Groningen. Overnacht in luxe kamers en geniet in de ochtend van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Het hotel beschikt over een restaurant, waar dagelijks uw ontbijt, lunch en diner verzorgd wordt. Daarnaast kunt gezellig borrelen in de sfeervolle bar/brasserie. De fitnessruimte is voor hotelgasten gratis toegankelijk. Op nog geen steenworp afstand van het hotel bevindt zich het mooie natuurgebied De Onlanden. Geniet van een mooie wandel- en fietsroute.